geen items in uw winkelwagen

Tarieven

ONDERSTAANDE TARIEVEN ZIJN ALLEEN GELDIG BIJ PARTICULIER GEBRUIK.
Op de geleverde foto's is de auteurswet van toepassing. Hierin staat o.m.: Het is verboden om deze opname op enigerlei wijze te vermenigvuldigen en/of openbaar te maken door middel van druk, internet, microfilm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende.

Prijs per formaat
13 x 18 CM€ 7,95
20 x 30 CM€ 19,95
30 x 45 CM€ 32,--
40 x 60 CM€ 42,--
50 x 75 CM€ 60,--

Verzend- en verpakkingskosten:
Verzending middels Brievenbuspost: Euro 3,50
max formaat 38 x 26,5
Verzending middels Pakketpost: Euro 8,50


Orderverwerkings- en administratiekosten :
Euro 8,-- per bestelling

Bij het plaatsen van meerdere bestellingen tegelijk worden uiteraard maar een keer orderverwerkings- en verzendkosten in rekening gebracht.

Kortingsregeling op de afdrukken bij grotere aantallen:
6 tot 10 afdrukken 15%
Meer dan 11 afdrukken 20%

voorwaarden

Van alle foto's van Hartog of Roovers is Voet de auteursrechthebbende en kunnen afdrukken worden verkocht.
Op een deel van de 'foto's en of ansichtkaarten' is de auteurswet van toepassing.

Hierin staat o.m.: Het is verboden om deze opname op enigerlei wijze te vermenigvuldigen en/of openbaar te maken door middel van druk, internet, microfilm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende. Voor foto's ouder dan 70 jaar of foto's waarvan de maker langer dan 70 jaar geleden is overleden, gelden geen auteursrechten. Voor anonieme foto's of voor foto's waarvan de maker redelijkerwijs niet is te vinden gelden wel auteursrechten, maar dat levert in verreweg de meeste gevallen weinig problemen op. Alle originele ansichtkaarten en of originele foto's op dit gedeelte van de site worden te koop aangeboden. De prijzen worden op aanvraag gegeven. Stuur in dat geval een mail naar arnoudvoet@online.nl met het nummer van de afbeelding en de betreffende straat. Dan zal ik contact met u opnemen.